Laden...Even geduld aub...
Vragen ?
Bel 085-0220020 of vul het formulier in.
Offertemandje inzien
VRAGEN OF ADVIES ? +31 (0)85-0220 020

Categorieën

Onze nieuwsbrief


Categorieën

Hoe werkt lease

Hoe werkt lease?

 

HKL Horeca houdt het graag simpel en eenvoudig. Met enkele muisklikken kunt u alles online regelen. U selecteert het apparaat van uw keuze, vult deze eventueel aan met de door u gewenste opties en of accesoires. U kiest de door u gewenste leaseperiode. Daarna vult u uw gegevens in en dev offerte aanvraag is geregeld.

Kamer van Koophandel:

De leasemaatschappij vraagt alleen om uw inschrijvingsnummer in het handelsregister van Kamer van Koophandel. De leasemaatschappij is een bancaire instelling en is in het bezit van de vereiste bankvergunning. Zij zullen uw aanvraag beoordelen.

Goedkeuring aanvraag:

Bij goedkeuring zenden wij u, namens de leasemaatschappij, de overeenkomst per mail. Deze print u uit en stuurt u in een gefrankeerde envelop naar Cooper Twente BV, Oldenkotsedijk 29, 7481 VA Haaksbergen. Bij ontvangst van de juist getekende overeenkomst nemen wij het door u gewenste apparaat in bestelling.

Montage en installatie:

Zodra het apparaat is afgeleverd in één van onze magazijnen, zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een montage/installatie-afspraak.

Einde leasetermijn:

Aan het einde van de afgesproken leasetermijn heeft u vier optie's.

  1. Het leaseobject wordt terug gegeven, u heeft geen verder verplichtingen.
  2. U verlengt het leasecontract.
  3. U neemt het apparaat over tegen een afgesproken slottermijn.
  4. U sluit een nieuwe leaseovereenkomst af en krijgt daarmee de nieuwste techniek en meestal ook zuiniger in gebruik en millieu vriendelijkere apparatuur ter beschikking.

Welke leasevormen hanteren wij?

- Operational lease

- Financial lease

hoe_werkt_horeca_lease.jpg

** Leasetermijnen België kunnen afwijken van Nederlandse tarieven en termijnen.