Laden...Even geduld aub...
Vragen ?
Bel 085-0220020 of vul het formulier in.
Offertemandje inzien
VRAGEN OF ADVIES ? +31 (0)85-0220 020

Categorieën

Onze nieuwsbrief


Categorieën

Levering, montage en installatie

Gratis levering door heel Nederland*.

HKL Horeca houdt het graag simpel en eenvoudig, maar houdt ook van duidelijkheid. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Daarom leggen wij op deze pagina graag uit wat wij onder levering, montage en installatie verstaan. En wat niet. Duidelijker kan niet!

Levering.
HKL Horeca levert gratis door geheel Nederland*. Het betreft hierbij de levering voor horizontaal transport, waarbij de dagmaat van de toegangsdeuren ruim genoeg dienen te zijn voor het binnen brengen van het apparaat.

Montage en installatie.
HKL Horeca zorgt desgewenst dat het apparaat gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd wordt. Wat wij niet doen zijn bouwkundige- en installatiezaken, zoals gas, water, stroom. De aansluitpunten dienen op de juiste plaats, en vooraf, aanwezig te zijn. Indien wenselijk zenden wij u een werk- installatietekening toe, welke u kunt overhandigen aan een W- of E-installateur, zodat deze in uw opdracht er voor zorg kan dragen dat de leidingen op de juiste plaats en juiste wijze zijn aangebracht.

Distributie.
In een aantal steden, of deelgebieden, mogen wij niet meer met eigen vervoer uitleveren en zijn wij verplicht om gebruik te laten maken van een daartoe door de gemeente aangewezen plaatselijke vervoerder. Deze vervoerder distribueert met kleine (en electrische) wagens. Gemiddeld genomen levert dit een vertraging op van één dag. Als wij door de gemeente deze verplichting opgelegt krijgen, wordt de dagprijs vermeerderd met een toeslag.

* Voor de eilanden wordt de dagprijs vermeerderd met een toeslag (kosten en reistijd veerdiensten).