Laden...Even geduld aub...
Vragen ?
Bel 085-0220020 of vul het formulier in.
Offertemandje inzien
VRAGEN OF ADVIES ? +31 (0)85-0220 020

Categorieën

Onze nieuwsbrief


Categorieën

Shortlease

short_lease6.jpg

Short lease: vijf redenen om nú te beginnen

Over leasen bestaan nogal wat vooroordelen: slechte voorwaarden, contracten waar u voor een lange tijd aan vast zit. Wij zetten voor u vijf redenen op een rij om vandaag nog te beginnen met short lease. 

  •   Apparatuur in perfecte staat;
  •   Voorwaarden op maat;
  •   Flexibele looptijd;
  •   Voordelige huur tarieven;
  •   Snelle levering;

Short lease

In verreweg de meeste gevallen wordt gedacht dat een overeenkomst wordt afgesloten voor langere periodes. Wist u dat u bij HKL Horeca leaset voor een periode van slechts 5 maanden? Dit betekent dat u apparatuur leaset in de periode waarin u die nodig bent. U leest het goed: onze minimum shortlease periode bedraagt slechts 5 maanden!

De leaseconstructie waaronder u bij HKL Horeca leaset is de zogenaamde operational lease. U beschikt off balance over representatieve, (vrijwel) nieuwe apparatuur en u behoudt uw financiële ruimte om te ondernemen. Dit maakt van shortlease de gulden middenweg tussen huren en regulier leasen.

Bent u tevreden en wilt u de apparatuur langer door leasen? Ook dat kan! Wij verlengen uw huur per maand tegen een voordelig tarief. 

Wist u dat wij een expert zijn op dit gebied? U profiteert van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van horeca apparatuur.  Met onze 24/7 service dienst kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij begrijpen als geen ander dat stilstand van uw keuken tijd en geld kost. 

Voor meer informatie neem hier contact met ons op of bel +31 (0) 850 220 020