Short lease

Meer financiële flexibiliteit. Meer ruimte om te ondernemen. Staat u op het punt te investeren in nieuwe apparatuur voor uw bedrijf? Dan heeft u de keuze: u kunt uw eigen vermogen aanspreken, u kunt een lening afsluiten bij de bank of u leaset. Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van lease.

Elke maand vaste tarieven, 
dus géén verassingen

Meer financiële ruimte om te ondernemen en investeren

Behoudt kredietwaardigheid en leencapaciteit bij uw bank

Geen economische risico. Dit ligt bij de leasemaatschappij.

Short lease: vijf redenen om nú te beginnen

Over leasen bestaan nogal wat vooroordelen: slechte voorwaarden, contracten waar u voor een lange tijd aan vast zit. Wij zetten voor u vijf redenen op een rij om vandaag nog te beginnen met short lease. 

  Apparatuur in perfecte staat;
  Voorwaarden op maat;
  Flexibele looptijd;
  Voordelige huur tarieven;
  Snelle levering;

Short lease voor de horeca

In verreweg de meeste gevallen wordt gedacht dat een overeenkomst wordt afgesloten voor langere periodes. Wist u dat u bij HKL Horeca al kunt leasen vanaf 6 maanden?

De leaseconstructie waaronder u bij HKL Horeca leaset is de zogenaamde operational lease. U beschikt off balance over representatieve, (vrijwel) nieuwe apparatuur en u behoudt uw financiële ruimte om te ondernemen.

Bent u tevreden en wilt u de apparatuur langer door leasen? Ook dat kan! Wij verlengen uw lease per maand tegen een voordelig tarief. 

Wist u dat wij een expert zijn op dit gebied? U profiteert van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van horeca apparatuur.  Met onze 24/7 service dienst kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij begrijpen als geen ander dat stilstand van uw keuken tijd en geld kost. 

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.